Stogo, New York, 21.6 – 27.6.

MANU: Jos jo en valmiiksi olisi, olisin rakastunut Julleen viimeistään siksi, että hän löysi meille tämän paikan. Stogo on jotain mitä ei Suomesta löydy: vegaaninen jäätelöbaari, jossa on tarjolla noin 30 eri vaihtoehtoa. Paitsi vegaaninen, Stogo on myös orgaaninen. Oman mainintansa mukaan se on myös terveellinen- ei käytä jalostettuja sokereita, säilöntäaineita tai keinotekoisia värejä. Helteisen […]


MANU:
Jos jo en valmiiksi olisi, olisin rakastunut Julleen viimeistään siksi, että hän löysi meille tämän paikan.

Stogo on jotain mitä ei Suomesta löydy: vegaaninen jäätelöbaari, jossa on tarjolla noin 30 eri vaihtoehtoa. Paitsi vegaaninen, Stogo on myös orgaaninen. Oman mainintansa mukaan se on myös terveellinen- ei käytä jalostettuja sokereita, säilöntäaineita tai keinotekoisia värejä.

Helteisen lomaviikon aikana hotellimme välittömässä läheisyydessä sijaitseva Stogo on keidas. Maistamistani jäätelöistä soijapohjainen minttu-suklaalastu on ehkä herkullisin, tosin hamppumaitoon tehty vadelmajätski pääsee lähelle. Peanut Butter Fudge on taivaallisen pehmeää, mutta ehkä näin lämpimällä ilmalla liiankin raskas setti.

Suomessa myytävät Tofu Linet ja Oatlyt ovat aivan hyviä, kyllä, mutta makujen luonnollisuudessa, aitoudessa, niistä ei voi puhua samana päivänäkään.

Soijamaidon ja hamppumaidon lisäksi Stogo muuten tarjoaa myös kookosmaitoon tehtyjä makuja sekä vielä sorbetteja.

Lisäpisteitä vielä siitä, että koko valikoima näytti olevan saatavilla mihin aikaan vain: suosikkimaut siis eivät menneet loppuun päivän aikana.

Kerta kaikkiaan, lentäisin melkein New Yorkiin ja takaisin vain poiketakseni Stogossa.

Suositellaanko vegaaneille: Voi kyllä! Voi kyllä! Taivas maan päällä.
159 2nd Avenue, New York, Ny 10003
(Entrance on E10th St btw 2nd and 3rd Aves)
Ma-to, su 12-23
pe-la 12-24
http://stogonyc.com/

Kommentoi