Borobudur, San Francisco, 7.7.

MANU: No, aina nämä tällaiset random-valinnat eivät tietenkään osu kohdalleen. Ihan arvostettu eikä aivan halpakaan indonesialainen osui lounaspaikaksi vain koska sattui olemaan siinä. Ruoka oli ok ja parempaakin, ei siinä mitään. Hippien ja muun vaihtoehtopossen kansoittamalla länsirannikolla on kuitenkin aika harvinaista, ettei henkilökunta selvästikään oikein tiedä, mikä se sellainen vegaani on. Eikä oikein ymmärrä, vaikka […]


MANU:
No, aina nämä tällaiset random-valinnat eivät tietenkään osu kohdalleen.

Ihan arvostettu eikä aivan halpakaan indonesialainen osui lounaspaikaksi vain koska sattui olemaan siinä.

Ruoka oli ok ja parempaakin, ei siinä mitään.

Hippien ja muun vaihtoehtopossen kansoittamalla länsirannikolla on kuitenkin aika harvinaista, ettei henkilökunta selvästikään oikein tiedä, mikä se sellainen vegaani on. Eikä oikein ymmärrä, vaikka selittäisikin.

Eli tämä oli niitä aterioita, jotka syötiin pienen, kalvavan epäilyksen vallitessa.

Munakoisoa rutkasti sisältävä chilitofuannos Tahu & Terong Balado on oikein mausteinen ja aidosti tulinen. Kari Saiyuranin mieto kookoscurrysoosi täydentää kokonaisuutta lempeästí. Mutta tosiaan: Ymmärsikö se nyt varmasti, ettei mitään katkarapukastikkeita ja –mausteita näihin.

Ja onko tuossa sittenkin kananmunaa?

Hyvää, mutta epäilyttävää. Tuskin tulisi mentyä toiste, vaikka olisi pikkaisen lähempänäkin Puotilaa.

700 Post St, San Francisco, CA 94109
(Post & Jones)
Ma-to 11.30-22
Pe-la 11.30-23
Su 13-22
Suositellaanko vegaaneille: Ei erityisesti juuri vegaaneille
http://www.borobudursf.com/

Kommentoi