Plum Bistro, Seattle, 9.7.

MANU: Jos viime blogimerkinnässä mainittiin Kurt, niin mainitaan tässä nyt sitten Krist Novoselic. Nykyisin kai lähinnä Seattle Weeklyn kolumnistina vaikuttava Nirvana-basisiti syö kuulemma säännöllisesti tässä grunge-väen aikanaan suosiman Capitol Hillin kokovegaanisessa huippuravintolassa. Mahtipaikka tämäkin. Ensinnäkin, täältä saa kaikenlaisia drinkkejä, oikein semmoisia cocktailejakin. Sehän sopii, olen kuumissani, janoinen ja nälkäisempi kuin koskaan. Olen kaikkea. Tilaan heti […]MANU:
Jos viime blogimerkinnässä mainittiin Kurt, niin mainitaan tässä nyt sitten Krist Novoselic. Nykyisin kai lähinnä Seattle Weeklyn kolumnistina vaikuttava Nirvana-basisiti syö kuulemma säännöllisesti tässä grunge-väen aikanaan suosiman Capitol Hillin kokovegaanisessa huippuravintolassa.

Mahtipaikka tämäkin.

Ensinnäkin, täältä saa kaikenlaisia drinkkejä, oikein semmoisia cocktailejakin. Sehän sopii, olen kuumissani, janoinen ja nälkäisempi kuin koskaan.

Olen kaikkea.

Tilaan heti ”spanish lemonaden” ja Fish Tale Pale Alen, ensihätään.

Pannupizza pitäisi itse osata laatia, Plum antaa asiakkaalle vapauden.

Päätöksenteko tuntuu lähes mahdottomalla, mutta päädyn melko pelkistettyyn ratkaisuun, jonka päällä kuitenkin komeilee valtavia soijamozzarella-siivuja.

Tilaan vielä frozen margaritankin, vaikken voi kuvitella ketään, jonka mielestä se sopisi pizzani kanssa, pizzan joka muuten vielä reissun jälkeenkin on kaikkien aikojen vegaanipizzalistallani sijalla kaksi, heti Viva Herbal Pizzerian daya-juusto-orgasmin jälkeen.

Julle tilaa ranskalaisia salskakastikkeen kanssa. Niistä jää onneksi yli. Kastike on erikoisinta ja parasta salsaa mitä olen syönyt, suolaisempaa, mutta silti tulistakin tulisempaa. Onneksi on tuota pale alea.

Miten näitä super-hienoja vegaaniravintoloita täällä riittääkin. Ajatelkaa Capitol Hillin asujaimiston onnea: Plum Bistrokin tarjoilee sekä aamiaista, brunssia, lounasta että illallista!

JULLE:
Myönnetään, muistiinpanoni Plum Bistrosta ovat hatarat. Täytyy turvautua internettiin.

Mitä?!!? Kotisivujen menut saavat minut entistäkin hämmentyneemmäksi: ei siellä tällaista ruokavalikoimaa ollut!

Mutta tosiaankin, olimme ravintolassa happy hour -aikaan, jolloin
ainoa meille esitelty menu oli näemmä huomattavasti suppeampi kuin a la carte –menu.

Ruokalista sisälsi valikoituja, pienempiä annoksia huokeaan hintaan.

Säälittävissä muistiinpanoissani seisoo ainoastaan ”ranskalaiset + vihreä salsa, tacot”.

Kyllä, söin ranskalaisia perunoita vihreällä salsalla, joka oli niin tulista, että jouduin luovuttamaan annoksen Manulle.

Mutta ”tacot” ????.

En muista syöneeni tacoja, mutta jotainhan minun on ollut pakko syödä.
(Varmaankin nuo tacot tuossa kuvassa? -Manu)

Ehkä tämä musta aukko muistissani osoittaa vain sen, että annos ei voinut olla kovin ihmeellinen.

Haluaisin kovasti mennä Plum Bistroon uudestaan, sillä nämä gourmet-ruokalajit vaikuttavat houkuttelevilta.

Etenkin Mac and yeasea, joka on vegaaniversio amerikkalaisten peruskotiruoasta, macaroni and cheese:stä, kehutaan lukemissani arvioissa kovasti.

Plum bistro tarjoilee vegaanigourmetia, mikä näkyy myös hinnoissa. Mikäli dollareista alkaa tehdä jo tiukkaa, eikä nälkä ole jättimäinen, on happy hour hyvä ratkaisu.

Suositellaanko vegaaneille: Tottahan toki.
1429 12th Ave E, Seattle, WA 98122
(between Union St & Pike St)
Ma-to 9-22
Pe 9-23
La 10-23
Su 10-22

http://www.plumbistroseattle.com/

Kommentoi