South China, Helsinki 28.9.

MANU:Silloin (aika usein), kun työpaikan omasta ruokalasta ei löydy vegaanille mitään, syön oikeastaan aina Länsi-Pasilan East Memossa, onhan paikan kiinalainen lounaspöytä muun muassa laajalti arvostetun Hyvä Kurkku –blogin kehuma. Vastaavanlainen buffet-kinuski löytyy kuitenkin myös radan takaa Itä-Pasilasta. Pikkaisen kaukanahan tämä on Otavamedian wow-arkkitehtonisesta toimitaloklassikosta, mutta ruoka kyllä on vielä East Memoakin parempaa, ainakin kasvissyöjälle. Buffet […]


MANU:
Silloin (aika usein), kun työpaikan omasta ruokalasta ei löydy vegaanille mitään, syön oikeastaan aina Länsi-Pasilan East Memossa, onhan paikan kiinalainen lounaspöytä muun muassa laajalti arvostetun Hyvä Kurkku –blogin kehuma.

Vastaavanlainen buffet-kinuski löytyy kuitenkin myös radan takaa Itä-Pasilasta. Pikkaisen kaukanahan tämä on Otavamedian wow-arkkitehtonisesta toimitaloklassikosta, mutta ruoka kyllä on vielä East Memoakin parempaa, ainakin kasvissyöjälle.

Buffet on samassa kahdeksan euron hintaluokassa kuin East Memossa. Vegaanisia vaihtotehtoja nyt vain on ainakin tänään yksinkertaisesti enemmän kuin East Memossa, ja salaattipöydässä on enemmän tuoretta. Tofukastikkeita on kaksi erilaista, ja lisäksi vielä kolmaskin kasvissoosi. Ruoka on lisäksi hyvää, tofu marinoitua ja vihannekset selvästi tuoreita. Kevätrulliakin on!

Toimistokolossin alakertaan on saatu rakennettua ihan viihtyisä ruokalamainen ravintola. Siitä puuttuu totaalisesti East Memon ”sielukas” räkäläaspekti, mikä voi kai olla hyvä tai huono asia.

South China on puhtaasti lounaspaikka. Se on auki vain arkisin ja sulkee silloinkin jo puoli viideltä.

Pasila, kaupunginosista ei ehkä sittenkään elävin.

Suositellaanko vegaaneille: Kyllä
Ma-pe 10.30 – 16.30
Ratapihantie 11
00520 Helsinki

Kommentoi