Puotilan Pizzeria & Kebab, Helsinki, 7.12.10

MANU:Puotilan ostarin kebab-paikka on niin lähellä kotiamme, että päätän antaa sen falafelille vielä toisen mahdollisuuden. Kävimme täällä jo heti viime kesän alussa Puotilaan muutettuamme, mutta arvio on näköjään jäänyt silloin väliin. Odotukset eivät ole korkealla, eikä edes niitä vähäisiä lunasteta. Viimeksi lohkoperunafalafelit oli pyynnöstä huolimatta hukutettu jogurttikastikkeeseen. Nyt teen tiskillä tavallistakin selvemmäksi, että ei maitotuotteita, […]

MANU:
Puotilan ostarin kebab-paikka on niin lähellä kotiamme, että päätän antaa sen falafelille vielä toisen mahdollisuuden. Kävimme täällä jo heti viime kesän alussa Puotilaan muutettuamme, mutta arvio on näköjään jäänyt silloin väliin.

Odotukset eivät ole korkealla, eikä edes niitä vähäisiä lunasteta.

Viimeksi lohkoperunafalafelit oli pyynnöstä huolimatta hukutettu jogurttikastikkeeseen. Nyt teen tiskillä tavallistakin selvemmäksi, että ei maitotuotteita, siis ei jogurttikastiketta, siis ei sitä valkoista kastikettanne.

En tiedä onko kyse kielitaidosta, välinpitämättömyydestä vai kiusanteosta, mutta niin vain on pitafalafelini kuin pornofilmin loppukohtauksen jäljiltä. Huomautan myyjälle, että hiukan tuohon on näköjään päässyt jogurtti roiskahtamaan. Alun alkaenkin nyrpeä mies tuhahtaa ja vie annoksen pois.

Saan uuden, ilmeisesti ihan vegaanisen annoksen. Pitaleipä on ennätyksellisen sitkeää, falapullat mikroaaltouunista.

Kiitos ja hyvästi.

Suositellaanko vegaaneille: Ei todellakaan
Ma-to 10-22
Pe 10-23
La 11-23
Su 10-22
Rusthollarintie 2, Puotilan ostoskeskus
00910 Helsinki
http://www.puotilanpizza.com/

Kommentoi