Sylvin spotify-lista Kalsarikänni!

"Humalassa olet kauniimpi, fiksumpi ja rohkeampi."

”Sober – life is a prison, shitfaced – it is a blessing.
Sober – nobody wants you, shitfaced – they’re all undressing.”

Magnetic Fieldsin Stephin Merrit kiteyttää kännin perusidean. Humalassa olet kauniimpi, fiksumpi ja rohkeampi. Jätetyksi tuleminenkin on romanttinen koettelemus ja elämä muutenkin riehakasta monotonisen sijaan. Jos ihmiset tuijottavat, se johtuu siitä että olet niin kiinnostava ja haluttava, ei siksi että törmäilet seiniin.

Laskuhumalassa kaikki on päinvastoin, puhumattakaan krapulasta. Ihmiset tuijottavat juuri siksi, että he tietävät millaisen idiootin teit itsestäsi vain hetkeä aiemmin. Olet huono, pelastuksen ulottumattomissa.

Jos pysyttelet kotosalla, voit kuitenkin käsikirjoittaa kännidraamasi kaarta vähemmän ahdistavaan suuntaan. Huiput ovat edelleen riemuisia, vaikka niihin ei liitykään kielen tunkemista tuntemattoman kurkkuun. Aallonpohjat tarkoittavat melankoliaa ja sammuminen ehkä heräämistä vessan lattialta, mutta etpähän ainakaan käy vahingossa virtsaamassa poliisilaitoksen autotalliin tai herää vihaisen naapurisi autosta (terveisiä pikkuveljelle).

Pysymällä neljän seinän sisällä vältyt siis pahimmilta ylilyönneiltä. Voit ohjata tunnelmasi oikeaan suuntaan säännöstelemällä alkoholin määrää ja laatua sekä myös miettimällä tarkkaan humalasi soundtrackin. Biisilista kannattaa koota sen mukaan, juoko sydänsuruihin, tylsyyteen vai ottaako ilon kautta.

Hallittu kaaos vaatii vielä muutaman säännön. Pienet nokoset ovat hyvästä, jos suunnitelmissa on pitkä ryyppyrupeama. Muista myös syödä välillä. Suolainen purtava pitkittää miellyttävää nousuvaihetta ja maksimoi mielihyvän, kuten Delta Force 2 tietää.

 

Käsikirjoitukseltaan ja toteutukseltaan onnistunut kalsarikänni voi pelastaa yksinäisen viikonlopun. Alkoholin sumentama mieli ja sipsien rasvoittamat kädet saattavat kuitenkin tehdä hallaa vinyylikokoelmallesi. Loppuillasta onkin ehkä varmempaa siirtyä valmiin spotify-listan pariin.

Janottaako jo? Kuuntele kalsarikännisoittolista!

 

LUE LISÄÄ

, ,

Kommentoi