Kamat kiertoon Osa 2. Vipinää siivouspäivään

Aiotko järjestää pihakirppiksen Siivouspäivänä 12.5.? Sylvin kymmenen kohdan vinkkilistan avulla saat ostajat viihtymään ja tavaran kiertämään

Aiotko järjestää pihakirppiksen Siivouspäivänä 12.5.? Sylvin kymmenen kohdan vinkkilistan avulla saat ostajat viihtymään ja tavaran kiertämään.

1. Tuo myyntiin puhdasta, ehjää tavaraa tai ole valmis myymään romu halvalla.

2. Älä tyrkytä tai pidä esitelmää joka tavarasta, jota ostaja hipaisee. Moni ostaja kammoaa päällekäyviä myyjiä.

3. Järjestä mahdollisuus sovittaa vaatteita ja kunnollinen, mahdollisimman suuri peili.

4. Muista varata vaihtokassaan paljon kolikoita. Pane hinnaksi kolikon kokoinen luku eli euro tai kaksi mieluummin kuin 1,50 euroa.

5. Suhtaudu ystävällisesti tinkimiseen, mutta tiedosta tavaran arvo, ettet myy vahingossa perintökalleuksia ja vintagehelmiä trokareille.

6. Iloiset värit houkuttavat. Varaa vaatetankoon katseenvangitsijoiksi värikkäitä vaatteita, vaikka ne eivät mielestäsi olisikaan ihan trendikkäitä.

7. Ostajan maku voi yllättää. Tuo myyntiin myös muuta kuin omasta mielestäsi arvokasta ja kiinnostavaa tavaraa.

8. Epämääräisestä pikkutavarasta tai huonokuntoisesta kamasta saattaa päästä eroon kokoamalla pahvilaatikkoon ja varustamalla laatikon lapulla ”ota tästä ilmaiseksi”.

9. Tiedota kirppiksestäsi. Facebook-tapahtumasivu, lähikaupan ilmoitustaulu ja puskaradio ovat ilmaisia. Kirppispäivän aamuna vie tien varteen tai alaovelle opaste (ja muista hakea se pois päivän päätteeksi).

10. Tarjoa mehua ja keksejä! Etenkin kuumana päivänä mahdollisuus nestetankkaukseen lisää penkomisintoa.

Siivouspäivä la 12.5.

LUE LISÄÄ

, , ,

Kommentoi