Sylvin Spotify-lista
Iso käsi musiikille!

"Ystävälle osoitetaan rakkautta ojentamalla käsi, artistille taputtamalla käsiä ja Jumalalle liittämällä kädet yhteen."

Kuva: Riitta Supperi

Mistä on hyvät biisit tehty? Pojista, tytöistä, rakkaudesta, surffilaudoista, autoista ja käsistä… käsistä? Kyllä. Muistelkaa nyt vaikka Beatlesin viattomansuloista I Want to Hold Your Handia tai Nick Cave and the Bad Seedsin uhkaavaa Red Right Handia.

Käsillä tehdään sekä hyvää että pahaa. Mutta tärkeätä on se, että käsillä tehdään. Suomessa sinua kutsutaan kädettömäksi, jos et osaa tehdä mitään. Englanninkielisen sanonnan mukaan taas toimettomat kädet tarttuvat herkemmin pahantekoon: idle hands are the devil’s tools. Paholaisen työkaluja tai ei, kädet ovat veressä useammassakin Sylvin Spotify-listan biisissä.

Veritöiden lisäksi kädet ovat tarpeen myös rakkauden osoituksissa, sitähän kädestä pitäminen ja käden pyytäminen ovat. Eräänlaista rakkauden osoittamista on myös käteen vetäminen, vaikka rakkaus ei siinä etsikään ulkopuolista kohdetta. Ystävälle osoitetaan rakkautta ojentamalla käsi, artistille taputtamalla käsiä ja Jumalalle liittämällä kädet yhteen.

Sylville voit osoittaa rakkauttasi nauttimalla Spotify-listamme tyhjistä, toimettomista, lempeistä ja likaisista käsistä.

LUE LISÄÄ

, , , ,

Kommentoi