Piranha 3DD

"Krapula auttaa nauramaan muun muassa nuorukaisen oma-aloitteiselle kastraatiolle."

(USA 2012)
O: John Gulager
N: Danielle Panabaker, David Koechner, Katrina Bowden, Matt Bush, Chris Zylka, Christopher Lloyd
K18
Ensi-ilta 20.7.

 ★★½☆☆ 

Tissit, piraija, tissit, allas, tissit, veri ja tissit.

Vuonna 2010 uudelleen henkiinherätetty piraija-elokuvien sarja saa kolmannen tekeleensä. Seoksessa on entistä vähemmän suoraviivaista kauhua ja enemmän huumoria sekä paljasta pintaa.

Tarinaan liittyy tällä kertaa vesipuisto. Se on 49-prosenttisesti kotiinsa palaavan Maddyn (Danielle Panabaker) omistuksessa. Pääomistaja, Maddyn rahanahne ja rietas isäpuoli (David Koechner) on nuoren naisen poissa ollessa muuttanut puiston koko perheen kesäpaikasta elostelijoiden riemukeitaaksi stripparialtaineen ja pimpsakameroineen.

Piraija-juoni on sama kuin aina. Esihistorialliset pedot asuvat vedenalaisessa järvessä, kunnes löytävät reitin ihmisten ilmoille. Sanomattakin on selvää, että vesipuisto näyttelee suurta osaa verikarkeloissa.

John Gulagerin (Feast-trilogia) ohjaamassa elokuvassa sivutaan myös nuorten romanssikuvioita. Maddyn perään haikailee kaksikin nuorta miestä (Chris Zylka ja Matt Bush), ja sutinaa on Maddyn kavereillakin. Hahmoista suurin osa vonkaa seksiä joltakulta. Valtavirtakauhun kliseiden mukaisesti hengenvaaraan hahmoista asettuvat ne, jotka harrastavat seksiä.

Eksploitaatioleffoille on ehdottomasti tilauksensa. Piranha 3DD:n tapauksessa kuvitteellinen tilaaja on krapulainen heteromies. Krapula auttaa nauramaan muun muassa nuorukaisen oma-aloitteiselle kastraatiolle (tosin sille nauroin ihan selvinpäinkin) ja heterous saattaa auttaa arvostamaan loputonta rintavarustekuvastoa. Heteronaisille ja homomiehille tarjolla on lähinnä vain itseään esittävän David Hasselhoffin kroppa.

LUE LISÄÄ

, , , , , ,

Kommentoi