3Simoa

"Infantiilit kaverukset sähläävät ja naiset jäävät paitsioon."

(Suomi 2012)
O: Teemu Nikki
N: Rami Rusinen, Olli Rahkonen, Paula Vesala, Matti Onnismaa, Antti Reini, Pekka Strang
K12
Ensi-ilta 14.9.

 ★½☆☆☆ 

Joko taas?

Onhan näitä nähty: kotimaisia elokuvia, joissa infantiilit kaverukset sähläävät ja naiset jäävät paitsioon. Vain muutamia luetellakseni: Napapiirin sankarit, Kulman pojat ja Veijarit. Tällä kertaa heteroalibia näyttelee Paula Vesala, jonka tehtävä on todistaa katsojille, ettei tässä olla homoja, vaikka ollaan kahden.

Itse tarina on tietysti simppeli. Asuntomurtoja tehtailevat ystävykset Simo (Olli Rahkonen) ja Lasse (Rami Rusinen) joutuvat vaihtamaan identiteettejään, kun Simo saa selville, että hänellä on yhden illan jutusta syntynyt lapsi Simo. Lassesta tulee siis Simo ja Simosta Antero. Tästä seuraa joukko toinen toistaan ennalta-arvattavampia väärinkäsityksiä ja toilailuja.

Paula Vesalan hahmo on leffan ainoa kiinnostava henkilö, vaikka hän jääkin pelkäksi statistiksi. Matti Onnismaa onnistuu roolissaan kamuja kiristävänä rikollispomona.

En jaksaisi nähdä enää yhtään tällaista leffaa. Pieni vinkki käsikirjoittajille: keksikää nyt jumalauta jotakin uutta!

LUE LISÄÄ

, , , , ,

Kommentoi