Ihmiskoe:
Vain elämää -maraton

"Hypoteesi: paikallaan istuminen on vaikeaa, mutta sarja osoittautuu "aidosti elähdyttäväksi" ja alan asenneongelmistani huolimatta itkemään."

Sylvi katsoo koko lauantain televisiota.

Ensi viikonloppuna LIV näyttää kaikki syksyisen ”Vain elämää”-menestyssarjan jaksot putkeen.  En ole aiemmin nähnyt ohjelmaa lainkaan, mutta olen kuullut, että siinä syödään, juodaan, itketään ja lauletaan. Katri Helena, Jari Sillanpää, Kaija Koo, Erin, Neumann, Jonne Aaron ja Cheek kokoontuvat illallispöytien ääreen ja avautuvat elämän totuuksista.

Meininki siis muistuttaa akateemisia sitsejä tai Platonin pitoja, mutta osallistujakaarti koostuu pitkän linjan julkkiksista. Monet ovat hehkuttaneet, että sarja koskettaa ja pakottaa katsojan myötäelämään osallistujien mukana.

Lauantaina aion istua alas ja katsoa koko maratonin alusta loppuun. En katso televisiota arkisin juuri ollenkaan, joten projekti vaikuttaa yhtä haastavalta kuin vaikkapa Joycen Odysseuksen kahlaaminen kahdessa päivässä. Eli tietenkin livebloggaamisen arvoiselta suoritukselta. Tarkoitus on lähestyä sarjaa avoimin silmin ja ottaa selvää, mistä tässä ilmiömäisessä ohjelmassa on kyse.

Hypoteesi: paikallaan istuminen on vaikeaa, mutta sarja osoittautuu ”aidosti elähdyttäväksi” ja purskahdan asenneongelmistani huolimatta kyyneliin.

Vain elämää -maraton
Liv LA 24.11. Klo 17.00-22.55

Ohhoh! Jatko-osakin päätettiin tehdä!

[liveblog]

 

LUE LISÄÄ

, , , , , , ,

Kommentoi