Sylvin joulukalenteri Luukku 7

"Vastusta sosiaalista painetta ja jätä työpaikan pikkujoulut väliin"

Sylvin joulukalenterissa neuvotaan, minkä jouluvalmistelun voit juuri tänään jättää tekemättä.

Kuva: Riitta Supperi. Kuvan ihmiset eivät liity mitenkään mihinkään. Mutta pikkujoulut.

PE 7.12. Vastusta sosiaalista painetta ja jätä työpaikan pikkujoulut väliin. Säästyt monelta kiusalliselta tilanteelta ja todennäköisesti sinulla on vielä maanantaina työpaikka jäljellä. Teet palveluksen kaikille parisuhteessa oleville, myös itsellesi, kun et vokottele varattuja tai ole itse vokottelun kohteena.

Pysyt terveenä. Et hanki itselleesi yöllisessä taksijonossa flunssaa. Säästät selvää rahaa kun et tarjoa jatkopaikassa kierrosta kollegoille, jotka olet tavannut kerran.

Jos väen vängällä himoitset krapulaa ja haluat menettää kasvosi, sen voi tehdä paremmassakin seurassa ja ilman ammatillisia seuraamuksia. Vedä kotona kalsarikännit ja/tai mene viihtymään paikalliseen kapakkaan samanhenkisten, järkevien ihmisten kanssa.

EDELLINEN LUUKKU: TO 6.12.

SEURAAVA LUUKKU: LA 8.12.

LUE LISÄÄ

,

Kommentoi