Sylvin Spotify-lista
Luuri soi!

”Digitaalisysteemi on vienyt hommasta hohdon ja tolpalta johdon.”

Mikset sä soita?

Ei ole tärkeämpää teknologista kalua kuin puhelin. Kännykän aikakaudella olet aina tavoitettavissa, luurin ääressä, ehkä Facebookissa ilmoittamassa olemassaolostasi.

Se, että olet aina tavoitettavissa ei tosin tarkoita sitä, että sinua yritettäisiin tavoittaa. Puhelimen mukanaan kantaminen on toivomus yhteydestä muihin. Kännykkä kertoo kaipauksesta.

Musiikissakin tuota kaipausta on käsitelty. Sylvin tämänkertaisen Spotify-listan monessa kipaleessa odotetaan puhelinsoittoa. Puhelinnumeron antaminen on merkki kiinnostuksesta. Vastakiinnostus osoitetaan soittamalla. Puhelin on rakkauden väline.

Ja liittyy siihen myös nostalgista romantiikkaa. ”Digitaalisysteemi on vienyt hommasta hohdon ja tolpalta johdon”, Juice laulaa puhelinpylväästä. Mutta eipä ole digitaalisysteemi vienyt sitä kuumotusta, minkä tuntemattomasta numerosta tuleva puhelu edelleen parhaimmillaan aiheuttaa.

Kuva: Cesar Bojorquez / CC

LUE LISÄÄ

, ,

Kommentoi