New York, New York
Herkuttelua V-Note -bistrossa

"New York on vegaanin unelmakaupunki. Ravintoloita on joka maulle ja jokaisessa kaupunginosassa."

Katariina Saxton on lifestyle-blogien Katz & the City-Life is Sweet in NYC seka KiitosNamaste kirjoittaja, kasvissyöjä (90% vegaani), terveysintoilija ja maaseudun rauhasta haaveileva joogi, joka asuu suurkaupungin kupeessa miehensä ja kahden kissansa kanssa ja toivoo joku päivä olevansa täydellinen ekologinen ja eettinen kodin hengetär.

New York on vegaanin unelmakaupunki. Ravintoloita on joka maulle ja jokaisessa kaupunginosassa. Tarjolla on raakaravintoa, makrobioottista, aasialaista, pikaruokaa, viiden tähden elämyksiä sekä ihan normikasvisrafloja. Olen jo aika monessa ravintolassa saanut tilaisuuden ruokailla, mutta niin monta ihanaa makuelämysta on edelleen odottamassa. Tässä muutama herkullinen kuva illalliselta Upper East Sidella sijaitsevasta V-Note -ravintolasta.

Alkupalaksi jaoimme lautasellisen Cape Cod ”rapukakkuja” (sekoitus hiziki-merilevää, tofua ja yrttejä tarjoiltuna tartarkastikkeen kera).

crab cakes

Seitan Piccata (seitan ”kyljyksiä” ja valkoviini-sitruuna-kapriskastiketta, perunamuusia ja grillattua lehtikaalia).

seitan piccata

Ystäväni Annabella tilasi Crispy Pinenut & Basil Seitan -annoksen. (Pinjansiemenillä ja basilikalla kuorrutettua seitania kermaisessa valkoviinikastikkeessa ananaksen, paahdettujen perunoiden ja kirsikkatomaattien kanssa).

ruoka

Nautimme myös pullon luomuviiniä, joka oli juuri täydellinen lisuke aterialle. V-Notella on erinomainen valikoima viinejä jotka ovat kaikki vegaanisia, luomua ja/tai biodynaamisia.

vnote 3

V-Noten sisustus on kaunis ja ilmapiiri rento. Ravintolassa asioidessamme palvelu oli nopeaa, ystävällistä ja asiantuntevaa. Ravintola sijaitsee hieman syrjässä (79th St. & First Avenue), mutta on ehdottomasti loistava paikka nauttia lounasta tai illallista jos olet käymässä esimerkiksi Metropolitan Museossa (kuten me olimme).

LUE LISÄÄ

, , ,

Kommentoi