Yhden, jokaisen naisen tarina
Osa 6. Mia

"Tanssi on minulle tätä päivää ja huomista. Tanssi on avannut ovia naiseuteen, itseilmaisuun, luovuuteen, uskallukseen, rohkeuteen, väreihin, itsetuntemukseen ja herkkyyteen, sekä myös räväkkyyteen ja humoristiseen elämänasenteeseen."
Mitja Kortepuron valokuvanäyttely aukesi Tampereen Uudessa Gynekologikeskuksessa maanantaina 4. helmikuuta. Sylvissä julkaistaan joka perjantai yksi näyttelyn naisten tarinoista, kuvineen.

MIA:

Eilinen meni jo.

Huominen ei ole vielä täällä.

Eilisessä olin mustiin pukeutunut ujo ja arka punkkari. Piilotin pelkoni mustaan, piilouduin pörröhiusten ja meikin taakse. Elämä vei eteenpäin. Elämän seikkailuja ja yllätyksiä oli jokaisessa päivässä. Välillä niihin kompastui kipeästi, välillä nautti vauhdista.

Hiuslakan ja meikin määrät vähenivät. Kokemukset, värit, ilo ja itseluottamuksen määrä kasvoivat. Ujosta punkkarista kasvoi tasapainoinen ja päämäärätietoinen, ihana nainen.

Parasta on nauttia tästä päivästä ja elää täysillä! Elämää on niin helppo tulkita ja ymmärtää taaksepäin, mutta sitä on kuitenkin elettävä eteenpäin! Jokainen päivä on täynnä seikkailuja, yllätyksiä, kohtaamisia, ilon aiheita ja haasteita, jotka rikastuttavat elämää ja toisinaan opettavat sietämättömiltä tuntuvien vastoinkäymisten avulla.

Mia1

Tanssi on minulle tätä päivää ja huomista. Tanssi on avannut ovia naiseuteen, itseilmaisuun, luovuuteen, uskallukseen, rohkeuteen, väreihin, itsetuntemukseen ja herkkyyteen, sekä myös räväkkyyteen ja humoristiseen elämänasenteeseen.

Jokainen tanssi on seikkailu. Elämä on tanssia.

Eilinen meni. Huomisesta en vielä tiedä.

– Seikkailut jatkuvat –

MITJA KORTEPURO:

Tanssi oli kuvissa lähtökohta, koska se on ollut suuressa osassa Mian naiseutta. Kontrasti kylmän ja lämpimän välillä symboloi sitä, kuinka Mia on ”puhjennut kukkaan” tanssin voimin. Mian kauneus huokuu lempeästä, viekkaasta ja varmasta asenteesta, sekä sujuvista ja kauniista tanssin liikkeestä.

Näyttely avoinna 4.2. – 28.3.2013
Uusi Gynekologikeskus Oy
Hämeenkatu 22 B 4. krs, Tampere

Tapahtuman facebook-sivut

LUE LISÄÄ

, , , ,

Kommentoi