Mediaimperiumi kasvaa!
Sylvi on nyt myös rommisuklaakuppikakku!

Sylvi täyttää yhden vuoden ja juhlii perjantaina 5.4. synttäreitään Nosturin Alakerrassa Sylvi-klubilla. Juhlan kunniaksi vegaanikokki Karry Hedberg laati Sylville kuppikakkureseptin.

Kun mikään ei riitä. Ensin lehti, sitten klubi, nyt leivos.

Sylvi täyttää yhden vuoden ja juhlii perjantaina 5.4. synttäreitään Nosturin Alakerrassa Sylvi-klubilla. Juhlan kunniaksi vegaanikokki Karry Hedberg laati Sylville kuppikakkureseptin.

Resepti on ohessa ja kuppikakkuja on luvassa nopeimmille myös illan klubilla! Ovet aukeavat klo 21.00.

SYLVI

2,4 dl soijamaitoa
2,4 dl vehnäjauhoa
1,8 dl sokeria
0,8 dl rypsiöljyä
0,8 dl kaakaojauhetta
1 tl omanaviinietikkaa
1 tl vanilja-aromia
3/4 tl ruokasoodaa
1/2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
Kuorrute:
1 prk vatkautuvaa kaurakermaa
2 dl tomusokeria
50 g kasvimargariinia
1,5 tl rommiaromia
0,5 tl vanilja-aromia

Lämmitä uuni 175 asteeseen.
Sekoita soijamaito ja omenaviinietikka keskenään ja anna seoksen seistä hetken aikaa. Sekoita toisessa kulhossa jauhot, ruokasooda, leivinjauhe ja suola. Siivilöi kaakao joukkoon. Vatkaa sokeri, öljy ja vanilja-aromi soijamaidon sekaan.

Kaada jauhoseos perään ja sekoita varovasti. Kaada taikina kuppikakkuvuokiin ja laita uuniin n. 18 minuutiksi.
Vatkaa jääkaappikylmä kaurakerma (reseptissä käytetty sunnuntain vatkautuvaa vispiä). Vatkaa sen joukkoon loput aineet. Laita pursotuspussiin ja jääkaappiin.

Kun olet ottanut kuppikakut pos uunista, jätä ne muutamaksi minuutiksi vuokaan vetäytymään liinan alle. Pursota kuorrute, kun kuppikakut ovat jäähtyneet. Koristele kuorrute vaikkapa suklaanonparelleilla tai suklaalastuilla.

LUE LISÄÄ

, , ,

Kommentoi