Flow Festival 2013
Alicia Keys
9.8.

"Keysin melko pelkistetyn shown pääpaino oli miestanssijoiden eleganteista ja ammattimaisista koreografioista huolimatta musiikissa."

 ★★★★☆ 

Alicia Keys tarjosi sädehtivän keikan.

Kuva: Samuli Pentti / Flow

Helsingin Suvilahden Flow-festivaalin räjäytti perjantaina varsinaisesti käyntiin päivän pääesiintyjä Alicia Keys. Monituhatpäinen yleisö otti yhdysvaltalaisen R&B-tähden ja soul-laulajan vastaan suosiotaan huutaen.

Illan väri oli selvästi kimaltava liila. Manhattanin tyttö oli tyylikäs ja seksikäs mustassa polkkatukassaan, mustassa hatussaan ja liloissa glirtter-asuissaan, jotka korostivat hänen kurvejaan.

Keysin melko pelkistetyn shown pääpaino oli miestanssijoiden eleganteista ja ammattimaisista koreografioista huolimatta musiikissa. Alicia itse ei juuri tanssinut eikä vaihtanut asua kuin vain yhden kerran.

Keys on 32-vuotias rouva ja pienen pojan äiti, mutta hänessä on yhä paljon naapurintyttömäisyyttä. Hänen sanoituksissaan on paljon voimaannuttavaa naisenergiaa, ja hän muisti usein osoittaa välispiikkinsä nimenomaan naisyleisölleen.

Keikka tarjosi hienon putken suosikkibiisejä. Yleisö muun muassa lauloi kuuluvasti mukana Alician vanhinta ja tunnetuinta hittiä Fallin. Keys tarjosi lopulta encorena odotetut hittinsä New York ja Girl on Fire.

Keys oli koko esityksen ajan hymyilevä, itsevarma ja valovoimainen. Hän antoi itsestään hyväntuulisen ja luontevan kuvan.  Alician täydellisyys laulajana ja hillitty lavaliikkuminen olivat tosin välillä jopa kliinistä seurattava. Jäin kaipaamaan revittelyä ja mielenkiintoisia säröjä.

Keysin levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 30 miljoonaa kappaletta. Hän on voittanut muun muassa 14 Grammy-palkintoa.Kahdentoista vuoden ajan loistanut tähti ei näytä himmenemisen merkkejä, päinvastoin. Eilinen keikka oli todiste siitä, että soulin kuningatar pitää kiinni kruunustaan tällä Set The World On Fire -kiertueellaan.

LUE LISÄÄ

, ,

Kommentoi