New York New York
Teesmoothie

"Mangon sijaan voit aivan yhtä hyvin käyttää vaikka kotimaisia marjoja, persikoita tai kirsikoita."

Katariina Saxton on lifestyle-blogien Katz & the City-Life is Sweet in NYC sekä KiitosNamaste kirjoittaja, kasvissyöjä (90% vegaani), terveysintoilija ja maaseudun rauhasta haaveileva joogi, joka asuu suurkaupungin kupeessa miehensä ja kahden kissansa kanssa ja toivoo joku päivä olevansa täydellinen ekologinen ja eettinen kodin hengetär.

Olen smoothiefanaatikko ja pyoräytän vähintäänkin aamusmoothien joka ikinen päivä. Yleensä se on se vihreä versio, mutta vaihtelun vuoksi täytyy muitakin valilla kokeilla.

Tämä raikas ja virkistävä teesmoothie on täydellinen aamupalaksi tai iltapäiväkahvin korvikkeena. Mangon sijaan voit aivan yhtä hyvin käyttää vaikka kotimaisia marjoja, persikoita tai kirsikoita.

Smoothie aineet

2 dl vihreää teetä
1/2 tl tuoretta inkivääriä
2 dl mangopaloja (tuoretta tai pakastettua)
2 dl jääpaloja
Koristele mintunlehdellä.

Vihreällä teellä on monta terveellistä elämäntapaa edistävää vaikutusta: Se on hyvä antioksidantti, eli se suojelee soluja. Se myös kiihdyttää rasvan polttoa energiaksi ja vähentää sydän- ja verisuonitautien riskiä. Kaksi kupillista vihreää teetä vastaa antioksidanttimäärältään viittä annosta hedelmiä ja kasviksia.

Inkivääri on yksi parhaita luonnon omia lääkkeitä esimerkiksi erilaisia tulehdustauteja vastaan. Inkivääriä on yleisesti käytetty vatsavaivojen ja matkapahoinvoinnin hoitoon, se parantaa verenkiertoa, poistaa nestettä ja vähentää turvotuksia ja tulehduksia.

Mango sisältää paljon kuitua sekä A-, C- ja B6-vitamiinia ja maistuu aivan ihanalle.

Nauti smoothie päivässä ja elä iloisena!

LUE LISÄÄ

, , , , ,

Kommentoi