Leffakisa

Laske yhteen Oscarit ja voita Woody Allen -leffaboksi.

Jaossa kolme leffaboksia parhaimmille ynnääjille.

5. syyskuuta saa ensi-iltansa Woody Allenin uusin elokuva Magic in the Moonlight. Sen kunniaksi Sylvi julistaa leffa-aiheisen kilpailun. Kolme ensimmäiseksi Sylvin Facebookissa oikein vastannutta palkitaan dvd-boksilla, joka sisältää Allenin elokuvat Vicky Cristina BarcelonaMidnight in Paris ja Matchpoint.

Ja kysymys kuuluu: montako Oscaria Magic in the Moonlight -näyttelijäjoukolla yhteensä on?

unnamed-1unnamed-2

unnamed

 

Magic in the Moonlight sai ensi-iltansa perjantaina 5. syyskuuta.

unnamed-3”Woody Allenin uusi elokuva on romanttinen komedia miehestä, joka saa tehtäväkseen selvittää, onko hänen tuttavansa joutumassa petoksen uhriksi. Hän päätyykin itse huijatuksi ja rakastuu. Seuraa niin henkilökohtaisia kuin ammatillisiakin selkkauksia. Elokuva sijoittuu 1920-luvun Etelä-Ranskaan, maailmaan jota värittävät hulppeat kartanot, Rivieran rantabulevardit, jazz-kapakat ja aikakauden muodikkaat urheilulajit. Pääosissa nähdään Colin Firth ja Emma Stone.”

 

 

Kuvat: Finnkino

LUE LISÄÄ

, , , ,

Kommentoi