Hori Smoku Summer Boogaloo 24.–25.7., osa 2

Hori Smoku Summer Boogaloon lauantaina odotettiin lähinnä Dead Moonia. Kuvaamattomana väliaikana juotiin rommidrinkkejä, löydettiin uusia bändejä, moikattiin tuttuja, puhuttiin ranskaa ja tanssittiin rockabillyä.

Pääkuva: Dead Moon/Emma Suominen

Lauantaina Ääniwalli näytti tapahtumapaikkana voimansa: tuuletus toimi huomattavasti paremmin kuin viime vuonna, hiki valui mutta ansaitusti ja Sailor Jerryn baarimikot tarjoilivat Sylville tuunatun erikoisdrinkin – koska kyllähän me nyt jäämme alkoholitottumuksinemme mieleen kaikkialla. Muusikot paahtoivat liki kellon ympäri, alkupisteenä Jallua juonut Giorgio Murderer ja päätteenä – huh huh miten odotettu – Dead Moon.

Kuvat: Emma Suominen

The Sultans-®emmasuominen
The Sultans
Hopeaja¦êrvi-®emmasuominen
Hopeajärvi
Black time_1-®emmasuominen
Black Time
Black time_2-®emmasuominen
Black Time
pa¦êa¦ê kii-®emmasuominen
Pää Kii
moon duo-®emmasuominen
Moon Duo
dead moon_3-®emmasuominen
Dead Moon
dead moon_1
Dead Moon

LUE LISÄÄ

, , , , , , , , , , , ,

Kommentoi