La Gare, Tampere, 16.10.10

MANU: Googlesta selviää, että lihansyöjät kehuvat aseman tunnelin pizzeria-kebabia aika lailla. No, he niin sanotusti pitäkööt tunkkinsa. La Garen vegaanivalikoimaa en lähtisi hehkuttamaan. Paikka tulee valituksi, koska se on matkan varrella ja on pakko saada jotakin nopeasti, jotakin, mitä lapsenikin söisi. Falafel on yleensä kelvannut, mennään nyt siis vaikka tänne. Falafel-ranskalaisten hintaan kuuluu salaattipöytä. Tarjonta […]


MANU:
Googlesta selviää, että lihansyöjät kehuvat aseman tunnelin pizzeria-kebabia aika lailla. No, he niin sanotusti pitäkööt tunkkinsa. La Garen vegaanivalikoimaa en lähtisi hehkuttamaan.

Paikka tulee valituksi, koska se on matkan varrella ja on pakko saada jotakin nopeasti, jotakin, mitä lapsenikin söisi. Falafel on yleensä kelvannut, mennään nyt siis vaikka tänne.

Falafel-ranskalaisten hintaan kuuluu salaattipöytä. Tarjonta ei tässä(kään) kohtaa millään lailla innosta. Porkkanaraaste on kuivaa, salaatinlehdet käppyräisiä. Sitten on jokapizzerian perussettiä, mustia oliivinsiipaleita, turkinpippureita, ananaspaloja. Tiedätte kyllä.

Itse falafel on täällä leivottu yhdeksi pihviksi perinteisen palleroratkaisun sijaan. Tuntuu ihan virkistävältäkin, kunnes maistan. En ole edes tiennyt, että falafel voi olla sekä sitkeää että mautonta!

Tämä on. Onko kyseessä joku einesräpellys, vai ihan itsekö ovat luoneet, jää epäselväksi.

Syön annokseni pitkin hampain.

Mussutetaan nyt vielä siitäkin, että Suomessa on jotenkin ihan hyväksyttyä tarjota tällaisia pakastetikkuja ihan ravintola-ranskiksina. Ilmeisesti tuoreet ja paksut rasvapaukut ovat liian suuri ponnistus, sitten. No, perunat nyt eivät sentään täälläkään suoranaisen pahalle maistu.

Suositellaanko vegaaneille: Ei
Ma-la 11-22
Su 11-21
Rautatieaseman tunneli,
33100 Tampere

Kommentoi