Hesburger, Suomi, silloin tällöin siellä täällä

MANU: No älkää nyt, kaikki te näissä joskus syötte. Tai mistä minä tiedän. Minä ainakin syön. Tajuan kirjoittaa Hesburgerista vasta nyt, vaikka olen syönyt siellä Hyvän kurkun olemassaoloaikana jo 5-6 kertaa. Toivon, ettei tämä johdu jostakin vammaisesta, alitajuisesta häpeän tunteesta: Hampurilaispaikka sentään, pikaruokaa, tapetun eläimen käryä, muoviin ylipakattuja annoksia, korvan juuressa huutavia lapsiperheitä. Hesessä on […]

MANU:
No älkää nyt, kaikki te näissä joskus syötte.

Tai mistä minä tiedän.
Minä ainakin syön.

Tajuan kirjoittaa Hesburgerista vasta nyt, vaikka olen syönyt siellä Hyvän kurkun olemassaoloaikana jo 5-6 kertaa. Toivon, ettei tämä johdu jostakin vammaisesta, alitajuisesta häpeän tunteesta: Hampurilaispaikka sentään, pikaruokaa, tapetun eläimen käryä, muoviin ylipakattuja annoksia, korvan juuressa huutavia lapsiperheitä.

Hesessä on yksi sentään jotakin hyvää, edes jotakin. Kun siellä syö, rahat eivät mene Mäkkärille tai muille ylikansallisille jäteille. Ja tuotevalikoimassa on huomioitu kasvissyöjät, vegaanitkin edes jollain tavalla.

Olin itse asiassa innoissani kun kuulin ketjun uudesta falafel-hampurilaisesta. Luulin nähkääs, että se lanseerataan jo olemassa olleen kasvishampparin rinnalle.

No, tajusin vasta viimeksi käydessä, että eihän se näin ole. Se on korvannut vanhan kasvispurilaisen.

Olisihan se nyt liikaa pyydetty tietenkin, että kasvissyöjällä olisi oikein valinnan varaa.

Lisäksi falafel-hampurilainen on liian kuiva. Majoneesit on jätettävä tilatessa kananmunan takia pois, ja tässä olisi siis kahdenlaista. Mitään muuta kastiketta ei tule tilalle. Falafel-pihvi ei muistuta aitoa falafelia edes etäisesti.

Se on ennemminkin kuoreltaan rapeampi painos entisen kasvissämpylän pihvistä.

No mutta, ranskikset kylkeen ja joku limu niin kyllähän tuota nyt rasvan mielitekoonsa syö.

Suositellaanko vegaaneille: Jos ei muutakaan ole.
http://www.hesburger.fi/

Kommentoi