Kesäaamun smoothie

Aamuista smoothieta maustaa kaneli.

Katariina Saxton on lifestyle-blogin Katz & the City – Life is Sweet in NYC kirjoittaja, kasvissyöjä (90% vegaani), terveysintoilija ja maaseudun rauhasta haaveileva joogi, joka asuu suurkaupungin kupeessa miehensä ja kahden kissansa kanssa ja toivoo joku päivä olevansa täydellinen ekologinen ja eettinen kodin hengetär.

Aamuisin kehoni kaipaa heti ensimmäisenä jotakin lämmintä, oli sitten kesä tai talvi. Juon yleensä huoneenlämpoistä vettä sitruunan kera tyhjään vatsaan. Sillä saan yleensä liikettä putkistoon. Tämän jälkeen teen smoothien, jonka saan paremmin alas kun lisään mukaan jotakin lämmittävää maustetta, kuten lemppariani kanelia.

Lisäämällä Maca-jauhetta tästä tulee vieläkin terveellisempi, koska Maca sisältää runsaasti kalsiumia, magnesiumia, fosforia, kaliumia, ja rautaa sekä hivenaineita kuten sinkkiä, jodia, kuparia, seleeniä, mangaania, ja piitä. Lisäksi siitä saa runsaasti vitamiineja B1, B2, C ja E.

Kesäinen smoothie
2 dl kookosvettä
1 dl mustikoita
2 dl persikoita
1 rkl tuoretta minttua
2 tl limetin mehua
1 kypsä viipaloitu banaani
1 tl kanelia
1/4 tl Maca-jauhetta

LUE LISÄÄ

, ,

Kommentoi