Elza1

Sylvin maailmanmatkaajat:
Bongaa Anna ja Elza Suomen suvessa!

Naisemme ja miehemme maailmalla tyydyttävät kaukokaipuutamme jakamalla viikon kohokohdan reissuiltaan. Tänään mennään Puolaan.

Puolalainen parivaljakko, Anna ja Elza, lähtee polkupyörällä kohti pohjoista 25.5. mukanaan kevyt telttavarustus, retkikeitin, purkkiruokaa ja hyttyskarkote. Hulvattoman sympaattinen shih tzu -koira Elza on saanut ikioman sponsorin matkaa varten, kun taas Anna on joutunut toistaiseksi tyytymään maltilliseen medianäkyvyyteen. Seikkailijasielu on suunnitellut Baltian kautta Skandinaviaan ja takaisin Manner-Eurooppaan ulottuvaa matkaansa vuoden alusta, ja matka-aikaa on joustavasti 3–5 kuukautta. Anna on erityisen innoissaan Suomesta, sillä hän haaveilee villistä luonnosta ja haluaisi ehdottomasti tavata hirven. Ainoastaan hyttysistä ja hintatasosta hän on ymmärrettävästi hieman huolissaan.

Couchsurfing.comin kautta bongattu Anna, 33, sai kaksi kokematonta Puolan-matkaajaa ihastumaan elämää sykkivään kotikaupunkiinsa Poznaniin. Toivottavasti Suomesta jää ennakkoluulottomalle ja avoimelle matkaajalle vastaavasti yhtä muikea olo, ja karma ehtii palkita jo ennen kuin allekirjoittanut pääsee maksamaan vieraanvaraisuutta korkojen kera takaisin.

Anna ottaa kuvia ja kirjoittaa seikkailusta blogia (pääasiassa puolaksi, tosin), jota voi myöhemmin seurata osoitteessa baltic-ninja.blogspot.com.

 

Kirjoittaja on viihtynyt tien päällä helmikuusta 2014, eikä loppua näy. Isän mukaan kyseessä on tyttären lähes 30 vuotta jatkunut nuoruuden levottomuus. Oma diagnoosi: parantumaton kaukokaipuu, krooninen matkakuume ja vakavasti otettava kofeiiniriippuvuus.

 

Bongaa Anna ja Elza Suomen suvessa!”>AnnaElza1

Jaa:
Share on Facebook25Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0

Kommentoi