Ihmiskoe:
Kahdeksan tuntia
Liviä ja Avaa

Tänä tiistaina Sylvin mitään pelkäämättömät sankaritoimittajat Varpu Löfman ja Jaana S. Semeri asettuvat kello 14 television ääreen, aikomuksenaan katsoa koko illan vain ja nimenomaisesti Liviä ja Avaa.

Sylvi katsoo koko illan naisten telkkaria.

Sylvi on naistenlehti, kotimaisista tv-kanavista taas Nelonen Median Liv sekä Maikkarin Ava naisten elämäntapakanavia. Tänä tiistaina Sylvin mitään pelkäämättömät sankaritoimittajat Varpu Löfman ja Jaana S. Semeri asettuvat kello 14 television ääreen, aikomuksenaan katsoa koko illan vain ja nimenomaisesti näitä kahta kanavaa.

Naiset raportoivat tuntemuksistaan ja ohjelmiston herättämistä ajatuksista tämän tekstin alle päivittyvässä liveblogissa. Puhutteleeko Livin ja Avan ohjelmisto heitä? Pitävätkö he siitä? Miten kanavat puhuttelevat heitä naisina? Millainen on Avalla klo 21.30 alkava Vappu Pimiä -uutuus Erilaiset äidit?

Seuraa siis ihmiskokeen etenemistä tällä sivulla! Livebloggaaminen jatkuu noin iltakymmeneen asti, elleivät bloggaajat sitten väsähdä etuajassa.

———————————————————————————-

[liveblog]

LUE LISÄÄ

,

Kommentoi