Iron Skate, Pasila 17.11.

Sylviradio: Kallio Rolling Rainbow (FIN) vs. Hamburg Harbor Girls (GER) 17.11. klo 19.15

Lauantaina 17.11. pelataan Pasilassa Helsingissä kaksi kovaa roller derby -peliä. Kallio Rolling Rainbown (KRR) Iron Skate -tapahtumassa nähdään pelit Royal Swedish Roller Derby vs. Kinapori Fistfunkers (KRR B) ja Harbor Girls Hamburg vs. Vantaan Skinit (KRR A).

Jos et pääse paikalle, ei hätää, sillä illan toinen matsi kuuluu suorana Sylviradiosta. Ennakkotunnelmat paikan päältä ennen Hampurin ja Kallion yhteenottoa kello 19.15 ja peli alkaa 19.30. Ottelun selostaa Sylvin roller derby -spesialisti Johanna Siik.

Etkö tiedä, mitä roller derby on? Sekään ei haittaa! Sylviradio kertoo.

Jaa:
Share on Facebook28Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0

Kommentoi