Sylvin joulukalenteri
Luukku 16

Sylvin joulukalenterissa neuvotaan, minkä jouluvalmistelun voit juuri tänään jättää tekemättä.

SU 16.12. Joululaulut! Kauppaan ei voi syyskuun jälkeen mennä niitä kuulematta, eikä metrossakaan saa enää matkustaa rauhassa. Joululauluista tulee yleensä vain paha mieli (sekin varpusraukka, hetken kestää elämä, sekin synkkä ja ikävä…), tai vaihtoehtoisesti nille altistumisesta seuraa Kulkuset kulkuset riemuin helkkäilee -tyyppinen väsynyt, voimaton ja ihmisvihainen ärtyneisyys.

Ei juhannuksenakaan kuunnella ajankohtaan väkisellä väännettyä erikoismusiikkia, miksi siis jouluna pitäisi? Kuuntele siis kylmästi ihan samaa musiikkia kuin muulloinkin. Tämä saattaa edellyttää syrjäiseen maakuoppaan muuttamista, mutta siinä nyt on muitakin hyviä puolia.

EDELLINEN LUUKKU: LA 15.12.

SEURAAVA LUUKKU: MA 17.12.

   

Kommentoi