Sylvin joulukalenteri Luukku 4

Sylvin joulukalenterissa neuvotaan, minkä jouluvalmistelun voit juuri tänään jättää tekemättä.

TI 4.12. Jätä joulubuffetti syömättä.

Olitpa sitten päivätöissä käyvä tai et, joudut todennäköisesti jossain vaiheessa joulukuisilla lounailla niin sanotun joulubuffetin äärelle. Joulumätölle tarjotaan harvoin vaihtoehtoja, koska kaikkien oletetaan nauttivan ”edes kerran vuodessa” jo ennen aattoa jouluruokia.

Älä syö. Joulubuffetti sisältää sitäpaitsi paljon ruokia, jotka on vuosien saatossa havaittu kamaliksi, joten jos niitä on pakko syödä, säästä nyrpistely suosiolla jouluaattoon. Ruokien eettisen alkuperänkin kanssa on vähän niin ja näin, eikä makukaan kummoinen ole. Onhan kyseessä suomalainen jouluperinne.

Säästä itseäsi ja muita kanssaeläjiä. Sano joulubuffetille ei.

EDELLINEN LUUKKU: MA 3.12.

SEURAAVA LUUKKU: KE 5.12.

   

Kommentoi