_DSF0273.RAF

Leffakisa

Jaossa kolme leffaboksia parhaimmille ynnääjille.

5. syyskuuta saa ensi-iltansa Woody Allenin uusin elokuva Magic in the Moonlight. Sen kunniaksi Sylvi julistaa leffa-aiheisen kilpailun. Kolme ensimmäiseksi Sylvin Facebookissa oikein vastannutta palkitaan dvd-boksilla, joka sisältää Allenin elokuvat Vicky Cristina BarcelonaMidnight in Paris ja Matchpoint.

Ja kysymys kuuluu: montako Oscaria Magic in the Moonlight -näyttelijäjoukolla yhteensä on?

unnamed-1unnamed-2

unnamed

 

Magic in the Moonlight sai ensi-iltansa perjantaina 5. syyskuuta.

unnamed-3”Woody Allenin uusi elokuva on romanttinen komedia miehestä, joka saa tehtäväkseen selvittää, onko hänen tuttavansa joutumassa petoksen uhriksi. Hän päätyykin itse huijatuksi ja rakastuu. Seuraa niin henkilökohtaisia kuin ammatillisiakin selkkauksia. Elokuva sijoittuu 1920-luvun Etelä-Ranskaan, maailmaan jota värittävät hulppeat kartanot, Rivieran rantabulevardit, jazz-kapakat ja aikakauden muodikkaat urheilulajit. Pääosissa nähdään Colin Firth ja Emma Stone.”

 

 

Kuvat: Finnkino

Jaa:
Share on Facebook22Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0

Kommentoi