”Joissain ohjeissa veden sijaan käytetään poreilevaa kivennäisvettä tai hieman viiniäkin, joten testattavaa riittää.”
”Kuten useissa espanjalaistyylisissä ruuissa, olennainen aines on pimentón, savustettu tulinen paprikajauhe.”
”Favetta on suurista vihreistä härkäpavuista tehty paputahna, joka sopii etenkin paahdetun leivän päälle. Tässä reseptissä favetta on yhdistetty perinteiseen pestoon sekä kirveliin, joka on härkäpavun parhaimpia kumppaneita.”
”Aloittelevalle puutarhakokille härkäpapu (vicia faba) on täydellinen valinta. Se on helppo kasvattaa ja erittäin proteiinipitoinen, ja typpeä tuovista maanparannuskasveista se on parhaimpia. Keittiössä härkäpapu on monikäyttöinen niin kasvukauden eri vaiheissa kuin pakastettuna tai kuivattunakin.”
KIRJOITUKSET Sylvi 2/2016: Urheilu ja liikunta
ILMIÖT Kohtelias kontaktilaji
ILMIÖT Takarytke vai ruumispumppu?
HENKILÖT Leni Riefenstahl ja idealisoitu ruumis
HENKILÖT Musta ja valkoinen, värit ovat rakkauden
MENOT PANIMOKIERROS
HENKILÖT Potkien kohti seikkailuja
NAUTINNOT Suuri urheilujuomatesti
ILMIÖT Pelikenttien soundtrack
ILMIÖT Saksalaisesta jalkapallosta
MENOT Trampoliinirieha aikuiseen makuun