Jonas and I: These Days

Humu Records
Julkaisu 20.5.2016

  ★★★☆☆ 

Aurinkoa ja siirappisoppaa.

Folkiin ja countryyn kallellaan oleva suomalainen popbändi Jonas and I julkaisee tänään debyyttialbuminsa These Days. Albumi sisältää kymmenen ilovireistä poppiskappaletta.

Bändin laulaja-kitaristi Roope Hakkaraisen ääni on samettinen. Englantikin soljuu suusta sujuvasti. Myös muun bändin soitanta solisee kuin puro. Biisikattaus on tasaisen varmaa ja levy tuotettu niin pitkälle ja viimeistä piirtoaan myöten, että alan hamuamaan säröjä. Niitä ei tältä levyltä löydy.

Näinä tuomiopäivän aikoina kaikki ekstrailoisuus on suotavaa. Jos kuitenkin on perusluonteeltaan synkeydestä energiaa imevä sytkyttelijä, voi tämän levyn anti kaikessa positiivisuudessaan olla liikaa. Bändi kertoo albuminsa teemaksi liikkeen. Minut tämä kokonaisuus lennättää hivenen liian lähelle aurinkoa. Välitön auringonpistos.

Uskon, että nuoremman, vähemmän kyynistyneen kuulijakunnan korvia tämä levy saattaa kaikessa suloisuudessaan ihanasti kutkutella. Näen sieluni silmin siististi käyttäytyvät ja trendikkäästi pukeutuvat nuoret käsi kädessä hymisemässä kappaleita auringonlaskun aikaan. Kaunistahan se.

Jaa:
Share on Facebook3Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0

Kommentoi