Luova.fi galleria ja kauppa yhdistää valokuvasta kiinnostuneet

Sylvin pop up -näyttely Katson sinua toteutettiin yhteistyössä Luova.fi:n kanssa.

Inspiroidu valokuvakirjoista ja näyttelyistä, käytä luovuuttasi valokuvastudiossa, teetä kuvistasi laadukas fine art -vedos ja kehystytä siitä taulu. Kokoa oma valokuvanäyttely ja ole inspiraationa muille! Luova.fi on paikka, jossa tämä kaikki on mahdollista.

Harva tietää mitä valtava punatiilirakennus lähellä Kalasatamaa Sörnäisten rantatien päässä kätkee sisäänsä. Rakennuksessa toimii erittäin laaja kirjo yrityksiä monelta alalta ja kun kiertää rakennuksen toiselle puolelle Suvilahdenkadulle, löytyy sieltä A rappu, jonka viidennessä kerroksessa avautuu kokonainen valokuvauksen maailma Luova.fi.

Aikaisemmin Albertinkadulla toiminut vuonna 1995 perustettu Luova.fi muutti neljä vuotta sitten isompiin tiloihin Suvilahteen. Toiminta jatkuu edelleen vahvasti valokuvauksen ja valokuvatuotannon ympärillä nyt puolet isommissa tiloissa. Saman katon alta löytyy valokuvagalleria, valokuvakirjakauppa, valokuvatuotanto, kehystyspalvelu sekä vuokrattava studio.

Jaana Kotamäki toivottaa näyttelyvieraita tervetulleeksi näyttelyynsä.

Valokuvanäyttelyitä sekä kuvatulosteita näyttelyihin

Ovesta sisään astuttaessa ensimmäisenä vastaan tulee Luova.fi valokuvagalleria, jossa pidetään useita valokuvanäyttelyitä vuodessa. Esillä ovat olleet muun muassa Steve McCurry, Timo Kirves, Jukka Male, Laura Malmivaara, Jouko Leskelä, Jaana Kotamäki, Martti Matilainen ja monia muita. Näyttelyt ovat koonneet yhteen niin valokuva-alan harrastajia kuin ammattilaisia joiden yhteisenä intohimona on valokuva. Luova haluaa tarjota valokuvakulttuuria laidasta laitaan ja on avoin erilaisille ideoille…

Luova.fi galleriassa 7.11. – 12.11.2016 esillä oleva Sylvi Pop-up -näyttely ”Katson sinua” on yksi esimerkki siitä, miten Luova haluaa edistää ja olla mukana tukemassa valokuvakulttuuria.

Gallerian lisäksi Luovan tiloista löytyy valokuvatuotanto Luova.fi Fine Art Printing, joka toteuttaa näyttelytöitä valokuvataiteilijoille Suomeen sekä ulkomaille.

Prosec® -akryylipohjustus on yksi suosituimmista tuotteista. Sitä käytetään paljon näyttelyissä sekä kodin sisustamisessa.

Luova.fin korkealaatuiset valokuvavedostukset sekä niiden jälkikäsittely kuten pohjustukset, Prosec® -akryylitaulut sekä kehystystyöt ovat saaneet paljon kiitosta asiakkailta. Näyttelyiden lisäksi Luovan tuotannon kautta valokuvia päätyy viimeisteltyinä myös yksityiskoteihin täydentämään sisustusta. Luovassa asiakas on tervetullut myös vastaanottotiskiä pidemmälle, mukaan saa myös kupin kahvia!

Valokuvakirjojen keidas josta et ehkä tiennytkään

Nykyään netistä löytyy satoja valokuvakirjoja myyviä nettikirjakauppoja, mutta missä voisi hypistellä kirjoja ennen ostopäätöstä ja kävellä tiskille? Kansi ei aina kerro kirjan sisällöstä, joten mikä sen mahtavampaa kuin päätyä valokuvakirjoille pyhitettyyn erikoiskirjakauppaan. Aikaa tässä kaupassa saa kyllä kulumaan!

Pohjoismaiden suurin fyysinen valikoima valokuvakirjoja pitää sisällään paljon harvinaisuuksia ja signeerattuja teoksia, joita ei muualta enää löydy.

Monet valokuvaajat ovat tuoneet henkilökohtaisesti kirjansa myyntiin ja samalla signeeranneet ne. Viime kuukausien aikana Luovan kirjakauppaa ovat käyneet täydentämässä muun muassa Nina Korhonen, Tore Sandahl, Kaisa Rautaheimo sekä Curt Richter. Myös Ismo Höltön ”Ihminen pääosassa” -kirjaa saapui lisää signeerattuna suoraan taiteilijalta itseltään ja huhujen mukaan näitä kirjoja ei ole enää paljon jäljellä. On Luovaan eksynyt Martin Parrkin kirjaostoksille.

Curt Richter signeeraa ”Thousand Words” -kirjaa Luova.fi kirjakaupassa.

Oletpa sitten etsimässä inspiraatiota omaan kuvaamiseesi tai vaikkapa hankkimassa lahjaa valokuvan ystävälle, on Luova.fi kirjakauppa hyvä pitää mielessä. Kirjojen seuraksi voi samalla napata mukaan vielä katutasossa olevasta Leipomo Keisarista herkkuja mukaan!

LUE LISÄÄ

, , , , , , , , , , , , , ,

Kommentoi