Naisenmusiikinkuuntelu

Mitä musiikin kuuntelu kertoo naisestasi?

Naisen musiikinkuuntelun mieltymyksistä voi päätellä hänen tapansa käsitellä miestä.

 

Mitä naisesi musiikinkuuntelun tapa kertoo hänestä ja hänen suhtautumisestaan sinuun? Onko musiikin ja miesten tarkoitus samanlainen? Mihin nainen kiinnittää huomionsa? Tässä muutama erilainen naistyyppi.

 

1. Kokonaisvaltainen unelmoija

Tämä nainen on omistautunut musiikille ja uppoutuu kuuntelemaansa täysin. Hän haluaa perehtyä kohtaamansa kiinnostavan kappaleen maailmaan läpikotaisin. Tuntea sen niin hyvin, että tietää kaikkia sointuja myöten, miten se toimii. Viihdyttävillä sekvensseillä on toki paikkansa, mutta todellisen nautinnon hän löytää taitavista kokonaisrakenteista. Navigointi turhien ja tärkeiden elementtien maastossa on se matka, jonka aikana opitaan tuntemaan, mihin yksittäisestä kappaleesta todella on.

Nainen sulautuu musiikin fysikaalisiin ja kemiallisiin voimakenttiin täysin, ja tulee musiikin kanssa yhdeksi. Öin ja päivin, hän ottaa musiikin sisäänsä. Mieluiten loppuelämän kestäväksi rakkaudeksi. Joskus voi valitettavasti todeta tyydytyksen huipun saavutetun ja on siirryttävä eteenpäin, sillä unelmoijalla on hyvin vaativa maku musiikin suhteen. Siitä on pidettävä kiinni, sillä vaihtoehtona on hiljaisuus.

 

2. Tasaisuuden arvostaja

Musiikille on elämässä oma paikkansa – muiden asioiden joukossa. Rooli on kuitenkin vakituinen ja turvattu. Tämä nainen pitää sinua hyvänä, mutta paikkasi on musiikin tapaan järkiperäisesti levyhyllyssä. Kaipaisit soittoa enemmän, mutta nainen jättää sinut usein pölyttymään ja poimii sinut, kun eniten tarvitsee. Mielummin hän viettää aikaansa ystävien kanssa tai töissä käydessä. Olet järjestyksessä, mutta välillänne ei ole mitään epäselvää.

Nainen kuuntelee sinua joko tositarkoituksella tai muuten vain. Hän ei välttämättä tunne sinua, koska ei tiedosta kokonaisrakenteitasi tai muista sanojasi kovin hyvin. Saatat olla kuin olohuoneen kiinteä ja tärkeä kaluste, jonka huomaa vasta, kun se puuttuu. Kiltteytesi ja palvelualttiutesi ovat parhaat ominaisuutesi.

 

3. Yksityiskohtien ihailija

Tämä nainen katselee levynkansia, pyörittää sormeaan sisäkiekolla ja hivelee sanoitusvihkosta, aivan kuten miehen käsivarsia ja selkää. Hyvinmuodostuneet yksityiskohdat, kuten melodia tai komppi, jäävät mieleen. Uusi levy hyppysissään nainen miettii, miltä tuon ja tuon kappaleen sointukierto kuulostaisi. Hyväileekö laulajan ääniala aistejani? Ville Valo, Nick Cave vai Justin Bieber. Joskus painetulla lyriikalla on kyky viekoitella ja hurmata loppuun asti. Levyn vokaaliosuudet vahvistavat kokemusta.

Hän on jo nähnyt huonosti tehdyt äänitteet. Tietää, että laimea studiotyöskentely jättää puolitiehen, ja olo on kuuntelun jälkeen pettynyt. Suorituksellinen toimintatapa ei häntä tyydytä. Nainen ei vaadi sinulta kaikkea, joten pyrithän tavoittamaan hänen mieltymyksensä ja tekemään osaamasi asiat huolella ja loppuun asti.

 

4. Statuksen seuraaja

Joskus levyltä voi kaivata jotakin tiettyä asemaa. Tuotako vilautellessa haluaisin ihmisten minut näkevän? Tämä naistyyppi viettää kanssasi aikaansa sosiaalisen statuksen vuoksi. Käytte ehkä keikoilla pyörähtämässä, ja nainen varmistaa että teidän huomataan. Hän on tunnettu hyvästä maustaan, eikä hän valitse muuta musiikkia kuin sellaista, minkä on kuullut olevan hyvää. Joten sinäkään et voi olla hassumpi.

Hänen kokoelmastaan löytyy länsiafrikkalaista perinnemusiikkia, fiksunoloista insinööriteknoa ja pehmoista perheenisärockia. Jälkimmäiseen hän päätyy, jos mukavuudenhalussaan kaipaa jotakin käytännöllistä. Pääasia, että naapurit kadehtivat muutakin kuin laadukasta äänenstoistoa. Sisältö saattaa olla hieman toissijaista, mutta ei hän olekaan sen perään. Ulkoasu ja muiden ihailu sekä tunnustus on se, mikä merkitsee.

Jaa:
Share on Facebook14Tweet about this on Twitter3Share on Google+0Pin on Pinterest0

Kommentoi