Sylvin toimittajien syynissä on neljä uutta laatukahvilaa.
”Trapped Under Slice on ruokalehti, joka saa Glorian Ruoka&Viinin maistumaan kuivahtaneelta juustonkannikalta. Erikoishaastattelun lisäksi saimme Sylvin lukijoille varta vasten suunnitellun erikoismässyreseptin.”
”Jallukolaa siemaillessa voi muistella sitä hilpeää seuramatkaa Rhodoksella, jossa tutustui Jallukolan esikuvaan Rommikolaan. Jallukola muistuttaa esikuvaansa, mutta turhat hienostelut, kuten limettimehun voi tästä suomalaisdrinkistä jättää suosiolla pois.”
”Painauduin vaistonvaraisesti syliin, niskakuoppani valtasi parrankarhea, ahnas suu, joka tuntui hengittävän minua syvemmältä kuin iholta.”
”Mitä tuhdimpi ruoka, sitä suurempi nautinto.”
”Wilhelminan maku on hienostunut – aavistuksen vaniljainen, suolainen ja makea juuri oikeassa suhteessa. Juuri jälkimaun vieno suolaisuus koukuttaa haluamaan lisää. Pikkuleivän rakenne on erittäin muruisa, mikä ei tee siitä siisteysfasistin suosikkiherkkua.”
TYYLI JA KAUNEUS Unohdetut herkut Osa 1. Pieni, kaunis, kadonnut esiliina
ELOKUVA Barbara Steele palasi valkokankaalle
ELOKUVA Viisi kertaa Dolly
MUSIIKKI Kauhujen leiri Ville Leinonen Sylvin haastattelussa
RUOKA Sylvin reseptit Minttusuklaakuppikakut
A Dangerous Method
Haywire
Äärimmäisen lujaa ja uskomattoman läheltä
Telstar
Restless
The Hunter
Viikate: Petäjäveräjät
Killing Joke: MMXII
Vcmg: Ssss
Antaumuksella keskeneräinen
50 Shades of Grey
Kuninkaan puhe
Thank You For The Music