Tallinnassa lonkulla – Original Block Party

”Tallinnan-reissusta jäi käteen kuvasatoa ja hieman pöhnäinen olo.”

Kuvat: Eva-Liisa Orupõld

Sylvi lähtii Tallinnaan ilmaisen lonkeron toivossa ja päätyi humalaan.

Original Block Party 24.–26.7. Tallinna

Viime kesänä kuului Berliinistä kummia. Suomalaisen Hartwall Original Longdrinkin, eli kotoisesti lonkun, kerrottiin pitävän pop-up-baaria coolin pääkaupungissa. Tyylikkäiden musiikkivieraiden ja sympaattisen sisustuksen lomassa tarjoiltiin lonkeroa ilmaiseksi. Yleisöä riitti ja pössis kaikui positiivisena Suomeen asti. Tempaus oli osa Hartwallin markkinointikampanjaa, jossa esitellään lonkeroa Euroopalle. Homma näytti purevan.

Tänä vuonna samaa linjaa jatkettiin Tallinnassa, suuremmassa mittakaavassa. Hartwall järjesti ilmaisen festivaalin, Original Block Partyn, Telliskiven katu-uskottavalle teollisuusalueelle. Yhteistyökumppanina toimi Flow. Kaikki palikat kuulostivat olevan sen verran paikallaan, että tokihan Sylvin oli päästävä haistelemaan lonkun tuoksua – ainoana suomalaisena mediana, kuten myöhemmin kävi ilmi.

Reissusta jäi käteen kuvasatoa ja hieman pöhnäinen olo. Tallinnan Telliskivi on erityisen viehättävä alue, jolla vierailu on antoisaa kaikille aisteille. Alueella ei tarvitse litkiä vain lonkkua, vaan herkkuoluet, drinksut ja hyvä ruoka kuuluvat konseptiin. Festivaalialueena Telliskivi toimii siis loistavasti. Original Block Fest ei kuitenkaan aivan täyttänyt alueen mahdollisuuksia.

Artistikattaus oli loistava (mm. Paperi-T, LCMDF, Kindness, Ebony Bones, DJ Paul Oja ja Lauri Soini & Jaakko Kestilä), mutta festivaali haki hieman muotoaan, eikä pitänyt otteessaan aivan loppuun asti. Aivan kuin tapahtuma ei olisi osannut päättää, kasvaako jo isoksi vai soittaako rokkia isin autotallissa. Tässä tapauksessa jälkimmäinen olisi ehkä sopinut undergroundiseen Telliskiveen paremmin yleisömääränkin puolesta.

Mutta humalassa oltiin, urheasti Sylvin lippua kannattaen, kylläkin vähemmän lonkeron ja enemmän paikallisten pienpanimoiden ja gintonicien voimalla.

 

 

 

 

tallinn5_orupold

 

 

 

 

LUE LISÄÄ

, , , ,

Kommentoi