The Duplo!:
Full Speed, No Brain

”Sinkkukokoelma on taatusti toimivaa tavaraa niille, jotka kaipaavat kaljanjuontinsa taustamusaksi draivikasta rokkirytkettä ja illanviettoonsa vaaran tuntua, vaikka sitten musiikin muodossa.”

Soliti
Julkaisu 6.5.2016

  ★★★★☆ 

Stadin kunkut tekevät väkevän paluun syntisten säveltensä saattelemana.

Tätä hetkeä ovat monet pitkän linjan rokittelijat odottaneet kieli pitkällä: The Duplo! on palannut aktiivisten bändien planeetalle. Vuonna 1996 perustetun helsinkiläisbändin musiikillinen repertuaari on ollut vuosien varrella monipuolinen. On saatu nauttia päälle sylkäistystä rajuilevasta rockpunkista ja toisaalta taas elektronisten saundien kanssa flirttailevista kokeellisista surinoista.

The Duplo!:n alkuperäisjäsenet, kitaristi-laulaja Aleksi Pahkala, basisti Lasse Kiehelä ja rumpali Wallu Walpio, ovat pistäneet hynttyynsä taas yhteen. Bändi juhlistaa 20-vuotista uraansa julkaisemalla garagerockia ja punkahtavaa uhoa uhkuvan singlekokoelmansa Full Speed, No Brain. Julkaisu pitää sisällään räyhäkkäitä paloja bändin uran alkutaipaleelta. EP:t Time To Fight, Time To Kill (1997), Cold Ring Of Rock ’n’ Roll (1998) ja I’m The King (1998) on nyt pantu digitaaliseen pakettiin.

Bändin uudelleen heräämisessä ei ole kyse mistään hissuttelevasta sunnuntaikruisailusta muistojen kujalla. Kaikkea muuta! Julkaisu kuulostaa tuoreelta kokonaisuudelta, ja biisit tuovat kaivattua särmää nykypäivän turhankin kliiniseen musiikkitarjontaan. Juuri sopivan vauhdikasta ja aivotonta räminää! Sinkkukokoelma on taatusti toimivaa tavaraa niille, jotka kaipaavat kaljanjuontinsa taustamusaksi draivikasta rokkirytkettä ja illanviettoonsa vaaran tuntua, vaikka sitten musiikin muodossa.

The Duplo! on tuupannut rokkijunansa uudelleen liikkeelle satanen lasissa, ja miekkoset aikovat myös julkaista uutta musiikkia sekä viihdyttää yleisöä keikkalavoilla. Nastaa!

LUE LISÄÄ

,

Kommentoi