Kermapippuripihvi | Sylvi

Kuva ja resepti Jere Nieminen / Vegaanin kotiruokakirja

Ruoka on yksi elämän suurimpia nautintoja. Ja mitä tuhdimpi ruoka, usein myös sitä suurempi nautinto. Niin myös tässä seitan-pihvin tapauksessa. Kun sen kyytipojaksi tekee pippurisen kermakastikkeen ja lohkoperunoita, ollaan jo lähellä kulinaristista hurmosta. Lisää hyvä olut, ja olet perillä.

Seitan-pihvit (5 pihviä): 4 dl vehnägluteenijauhoja 0,5 dl korppujauhoja 1,5 tl suolaa 0,5 dl HP-kastiketta 4 rkl soijakastiketta 4 rkl paprikajauhetta 3 rkl rypsiöljyä 2 tl rouhittua mustapippuria noin 2 dl vettä taikinaan vettä keittämiseen

rypsiöljyä paistamiseen